Diensten

Ben je op zoek naar iemand die jou en je paard op een rustige, stapsgewijze en paardvriendelijke manier traint/begeleidt?
Bij al mijn trainingen is paardengedrag en -welzijn het uitgangspunt, en neem ik paard én eigenaar mee in het proces. Jullie moeten het uiteindelijk samen gaan doen!
Ik kan je helpen met allerlei gedragsproblemen. Denk aan bijvoorbeeld moeite met trailerladen of voetjes geven, angst voor water/vliegenspray, kopschuwheid, niet laten benaderen, lostrekken bij longeren, een opstapprobleem, enz. enz.
De basis goed aanleren hoort er natuurlijk ook bij: leren longeren, zadelmak maken, dubbele lijnen, leren vaststaan of het veulen abc.
Ik geef -bevoegd en verzekerd- rijles op locatie aan zowel volwassenen als kinderen met een eigen paard. Daarnaast behoren o.a. grondwerklessen, en schrik- & obstakeltraining op locatie of op mijn locatie tot de mogelijkheden.
Je paard of pony een tijd intern bij mij stallen voor een intensiever trainingstraject of zadelmak maken is ook mogelijk. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding tot professioneel bekapper. Heb je een paard dat moeite heeft met voetjes geven of een jonkie dat het nog moet leren? Het trainen en bekappen kan gecombineerd worden. Twee vliegen in één klap: voetjes die netjes bijgewerkt zijn op een ontspannen manier leren geven.